Big Sister

old photos_0008

I wanted to make a very special quilt for my sister Susan’s birthday this month. I searched through my fabrics for something just right for her. Susan is a wonderful sister, she is kind and generous and always there with advice sometimes hard to take, advice that always honest, no beating about the bush with Susan, advice I have grown to appreciate as I know it from the heart and pretty much always turns out to be good advice.

Jeg ønskede at gøre en meget speciel quilt til min søster Susan fødselsdag i denne måned . Jeg søgte gennem mine stoffer til noget lige ret for hende . Susan er en vidunderlig søster, hun er venlig og generøs og altid med rådgivning til tider svært at tage , råd, der altid ærlig , ingen omsvøb med Susan , råd jeg er vokset til at sætte pris på som jeg kender det fra hjertet og temmelig meget altid viser sig at være et godt råd .

IMG_4371

I could not decide on which of the cotton lawn fabric to use so decided to use it all! Susan fills up her life with people, her house is always full of colour and life, she boards students and encourages them to make her home theirs, cooks for them good healthy and very tasty food, Susan’s cooking is always packed full of flavour.

Jeg kunne ikke beslutte, hvilken af bomuld græsplæne stof til at bruge så besluttet at bruge det hele! Susan fylder sit liv med mennesker, hendes hus er altid fuld af farve og liv, hun boards studerende og opfordrer dem til at gøre sit hjem deres, laver mad til dem god sund og meget velsmagende mad, er Susans madlavning altid pakket fuld af smag.

IMG_4370

Susan is a wonderful artist, her work has been hung in many gallery’s including the Royal Academy of Arts but still she finds the time to share her talent and encourage children in her Art Clubs in London, where the children have the freedom to be themselves and the results are amazing and the children love her.

Susan er en vidunderlig kunstner, hendes arbejde er blevet hængt i mange galleriets herunder Royal Academy of Arts, men stadig hun finder tid til at dele hendes talent og opmuntre børn i hendes kunst Klubber i London, hvor børnene har frihed til at være sig selv og resultaterne er forbløffende og børnene elsker hende.

IMG_4380

I wanted to make the quilt reversible and used one of my vintage sari’s to back it, I knew the quilting would not show on the patchwork side so quilted it back to front with the backing on the top and the patchwork on the bottom, I was very please with the result, the sari in shot satin so pretty slippery but it was no problem to my lovely longarm machine, Daisy.

Jeg ønskede at gøre dynen reversible og brugte en af mine vintage sarees til at bakke det, jeg nye quilte ville ikke på det kludetæppe side så quiltet det tilbage til forsiden med opbakning på toppen og patchwork på bunden, var jeg meget venligst med det resultat, at sari i shot satin temmelig glat, men det var ikke noget problem at min dejlige longarm maskine, Daisy.

So Happy Birthday Susan, I hope you had a wonderful day, I  you will have many picnic’s in the park and at your allotment with your quilt.

Happy Birthday Susan, jeg håber du havde en dejlig dag, jeg vil have mange picnics i parken og din kolonihave med din dyne.

old photos_0002

Jeg håber, at mine danske venner kan læse min oversættelse, kan du have et godt grin på min bekostning!

3 thoughts on “Big Sister

  1. That’s such a truly lovely post…and the quilt is amazing. Xxx xx Susan On 25 Feb 2016 10:05, “urbangirlcountryliving” wrote:

    > bunysanders posted: ” I wanted to make a very special quilt for my sister > Susan’s birthday this month. I searched through my fabrics for something > just right for her. Susan is a wonderful sister, she is kind and generous > and always there with advice sometimes hard to take, ad” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s